Ако случайно в момента сте етап реално да вземете жилище в София, пред теб са на лице стъпки, те ще бъдат едновременно забавни, но така също ще вземат от нашето време.

Забавно е, понеже търсите къде точно ще се преместите, което в най-общи линии е свързано с нови изживявания, ново начало, със сигурност чисто нов начин на живот.

Не е лека задача да се изберат голям брой апартементи,от от които е желателно да редуцирате броят до няколко, а точно след това, е добра идея да проверите всеки 1 от апартаментите. Този етап е самото начало за избирането на чисто място за живот в София. Трябва да започнете с преглеждане на всички обяви с цени на панелни апартаменти.
Определено ще бъде много по-лесно да преминете до момента, в който ще бъдете готови да купите апартамент, ако сте наясно с всяка една стъпка. Това са 7 елементарни етапа как да направите избор за апартамент в Столицата:

 1. Спрете се на район
  1-вата стъпка е да подберете район които мислите, че искате да живеете. Мястото показва и контролира търсенето. В крайна сметка не е по силите ви да проверите вскяка една сграда, в квартала в който искате да започнете нов живот. Избирането на място се ръководи от това къде работите вие и на твоята половинка. Наистина ли в точно този район са налични наистина добри училища и градини за децата ви. Преди всичко е много важно реално дали разполага с Метро.
  2.Изберете как наистина трябва да изглежда вашия собствен апартамент
  Точно какъв вид сграда харесвате? Сграда,в която имате възможност да достигнете използвайки стълби (на по-ниските етажи) или просто жилищна сграда с асансьор и сграда на по-висок етаж?
  Имате ли никаква нужда от паркинг? Научете реално дали паркингът е в цената на имото и ако не е така, дали е на лице и каква е цената му.
  Веднага след това се замислете за всичко това, от което вие имате нужда да се намира близо до апартамента, независимо дали наистина такива са магазини, обществен транспорт, паркове, университети, места за разходка на кучета, ресторанти за бързо хранене, магистрали или други подобни неща. Вземете решение колко време от деня ще пътувате.
  Вие сами несъмнено така ще пожелаете да определите размера на вашия апартамент, колко кв.м. да има площ.
 2. Уточнете какво реално имате възможност да си позволите
  1 е напълно да знаете точно какво бихте желали, но можете ли да си го позволите?
  Има няколко прости насоки, и те може да ви бъдат полезни да определиш реалистичен приход за купуване на апартамент в София. Едното препоръчва да заделите 50% от приходите си за жилището за основни плащания, телефон, застраховки, битови услуги и храна, 20%% процента на заема за партамента, спестявания и за инвестиране и 30% за ежедневни разходи за неща именно като пътувания, филми, купуванеи молове.
 3. Създайте наистина бързо търсене по критерии из сайтовете за недвижими имоти
  Точно сега е време да разберете какво се продава, къде по-точно е и относително колко струва. За тази цел може да влезете в сайт на Агенция, като сайта на КА5 имоти за даване под наем или потърсете незабавно сайтове за онлайн имоти. Направете списък на апартаменти, и те да отговарят на всичко от твоите условия.
 4. Извършете проверка на всичко до тук
  Сега сте наясно точно какво искате. Плюс това вече сте направили и сметка на семейните разходи.
 5. Разгледайте мненията
  Хубаво е да посещавате единствено и само имоти, които си заслужават отделеното време, затова направете онлайн проверка на снимките на абсолютно всички потенциални апартаменти в списъка ви. Безсъмнение този процес може да ти спомогне ρολόγια αντίγραφο да премахнеш тези които не са били потдържани правилно или са на много шумно място.
 6. Разгледайте избраните от вас имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е време да посетите избраните във вашия списък апартаменти. Когато го направите, преценете как се чувствате, когато стъпите в такъв имот.Това ще значи, че ти е приятно, докато обикаляте из собственика изглежда добре настроен. Хубаво е да си представите в главата, че живеете в точно този апартамент в Столицата.