Чували ли сте, че една обувка не е само и единствено лице на показност и стил. Обувката може спокойно много да подскаже за притежателя си. Според доста психолози само вида на носената обувка е в състояние да ни разкаже доста повечко за притежателя, в сравнение със самите реплики споделени на първа среща.

Както по марката на обувките и по качеството на материалите, да научите за финансовото положение и статуса на мъжа насреща, може да узнаете и от модела.

sportswear

Маратонки за мъже – тези са обувките на всеки себе уважаващ се господин.

А тук съвсем не обсъждаме господина, като си позволява да нахлузи маратонки, за да замине на работа в офиса, а за онзи който всяка сутрин се ангажира за тонуса и здравето си.

Спортни кецове – това е една класическа спортна обувка, която освен приятна е много предпочитана от всички. Такава обувка може спокойно да притежава всеки един господин, най-малкото за ползване през свободното време.

Изискани обувки от кожа – това са обувките на биснесменът или деловият мачо. Ако Човекът до вас има такива обувки или пък вдига летвата още по-високо с качествени екземпляри от кожа на крокодил, то значи отсреща имате индивид на силния пол, който е много строг.

Туристически обувки – точно тази е желаната обувка на съвременния авантюрист. Ако наистина познавате господа, който в седемдесет процента от излизанията си използват точно такива туристически обувки, то значи сте хлътнали и по природолюбител и може би дори еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, които държат на класиката и удобството, притежават точно тези обувки. Точно такива мачовци харесват социалния живот, срещи с приятели и често са сърцето на компанията.